Na splet je pricurljala novica, da je režiser Tim Miller odstopil od nadaljevanja letošnjega hita Deadpool, kar je pravcati šok, glede na to, da je pri prvem filmu sodeloval že vse od začetka snovanja bodoče uspešnice. Naj spomnimo: Miller in glavna zvezda filma Ryan Reynolds sta bila idejni vodji prve stripovske adaptacije in sta kljub mnogim zavrnitvam le uspela posneti film, ki je bil povečini namenjen oboževalcem.

Razlog za njegov odhod pa naj bi bilo ravno razhajanje z glavnim igralcem Ryanom Reynoldsom, saj naj bi imela drugačne poglede na snovanje nadaljevanja. Kdo bo novi režiser zaenkrat še ni znano, toda studio in Reynolds se bosta morala podvizati z iskanjem novega, saj je izid nadaljevanja načrtovan za januar leta 2018.

Že v prizoru med zaključno špico nam je Deadpool povedal, da bomo v nadaljevanju spoznali še lik Cablea, enega najbolj priljubljenih stripovskih likov med oboževalci. Tako se že vse od takrat nekateri igralci skorajda dobesedno tepejo za to vlogo. Trenutno sta v teku kampanji na socialnih omrežjih igralcev Rona Perlmana (Hellboy) in Stephena Langa (Ne dihaj!), v zadnjem času pa se je pojavilo še ime Kylea Chandlerja (Volk iz Wall Streeta), ki naj bi bil zaenkrat prvi favorit za prevzem vloge. Za vse “neposvečene”: Cable je sin Cyclopsa – Scotta Summersa in klona Jean Grey – Madelyne Prior ter poseduje telekinetične moči in sposobnost potovanja v času. Poleg Cablea pa naj bi se gobezdaču v rdečem kostumu pridružila še Domino, ravno tako plačanka, za vlogo katere se potegujejo Lizzy Caplan (Mojstri iluzij 2), Mary Elizabeth Winstead (Cloverfieldska 10), Sienna Miller (Ostrostrelec), Sofia Boutella (Zvezdne steze: Onkraj) in še nekaj manj znanih igralk. Usoda Morene Baccarin iz prvega dela pa še ni znana.

Scenarij  bosta spisala Rhett Reese in Paul Wernick, ki sta to nalogo opravljala že v predhodniku, bo pa zanimivo opazovati napredek pri iskanju novega režiserja.

deadpool, stripi, ryan reynolds, akcija,Priporočamo, akcija, komedija, recenzija, 2016

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me