Comic-Con je letos postregel z mnogimi napovedniki, ki so navdušili stripovske navdušence. Nihče pa ni mogel ustaviti objav neuradnih napovednikov, ki so jih oboževalci tam posneli s svojimi telefoni. DC ni dolgo čakal, preden je uradno objavil svoja napovednika za Samomorilski vod ter Batman proti Supermanu: Zora pravice, medtem ko se je studio Fox ostati s prvotnim izidom napovednika za film Deadpool. Danes smo si končno lahko ogledali napovednik za najbolj jezikavega antiheroja v zgodovini stripov, ki ga bo upodobil igralec Ryan Reynolds.

untitled

Wade Wilson je plačanec, ki se zaradi raka, ki se mu je razširil po celem telesu, odloči za kontraverzen eksperiment, ki mu lahko da supermoči, med njimi tudi možnost hitrega celjenja (podobno temu kot ga ima Wolverine). Eksperiment gre narobe in Wade Wilson dobi nove moči, vendar hkrati postane močno iznakažen.Wilson prevzame novo identiteto in kot Deadpool začne svoje maščevanje nad tistimi, ki so mu skoraj uničili življenje.

Po napovedniku sodeč, bo to eden izmed redkih superherojski filmov, kjer ne bo manjkalo krvavega nasilja, kletvic in tudi golote, kar pomeni da so ustvarjalci filma odlično zadeli ton Deadpoola. Opazite lahko tudi ne tako subtilno referenco na Reynoldsov prejšnji superherojski film Green Lantern, ki ni bil tako uspešen kot je DC upal da bo bil. V filmu se bo pojavil tudi Collosus, ki smo ga lahko na zadnje videli v filmu Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti. Ryanu Reynoldsu se bodo pridružili še Morena Baccarin, Gina Carano, T.J. Miller ter Ed Skrein. Film, ki ima napovedan izid za 12. februar 2016 bo režiral Tim Miller.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] na velikem platnu videli najbolj ikonična stripovska junaka. Nekakšna prelomnica bo tudi Foxov Deadpool, ki bo prvi film posnet po Marvelovih stripih, ki bo nosil cenzorsko oznako R, ki stoji za izdelki […]

trackback

[…] zgodbi smo več povedali, ko smo objavili prvi napovednik, vendar so ustvarjalci filma očitno popolnoma zanemarili dogajanja v filmu Možje X na začetku: […]

2
0
()
x