Danes je izšel prvi napovednik za gotsko grozljivko Crimson Peak, katere režiser in scenarist je Guillermo del Toro (Panov labirint, Hellboy ter Ognjeni obroč). Zgodba sledi mladi pisateljici Edith Cushing, ki kmalu po poroki s Sirom Thomasom Sharpom ugotovi, da njen mož ni to, za kar se predstavlja. Zgodba naj bi se odvijala na angleškem podeželju v 19. stoletju.

the-first-crimson-peak-teaser-trailer-is-here-and-it-is-epic-image-via-www-gotchamovies-com (1)

Španski režiser je film opisal kot “zgodba o duhu ter gotski romanci”. Del Toro tudi pravi, da so mu za film bile vzor druge klasične grozljivke, kot so Omen, Izganjalec Hudiča ter Sijanje. Po napovednikih sodeč kaže, da bomo dobili zanimivo grozljivko saj zasedba vključuje nekatera velika filmska imena. V vlogi Edith Cushing bo nastopila Mia Wasikowska (Otroci so v redu, Lawless), nasproti nje pa bo v vlogi njenega moža igral Tom Hiddleston, ki se nam je najbolj vtisnil v spomin kot Loki iz filma Maščevalci. Njima se bodo pa pridružili še Charlie Hunham (Ognjeni obroč, serija Sinovi Anarhije), Jessica Chastain (00:30- Tajna operacija, Mama) ter Jim beaver (serija Nadnaravno).

Film ima napovedan izid za 16. oktober 2015.

crimson-peak

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x