Oskarjevec Christian Bale bo zaigral v biografskem filmu o legendarnem italijanskem izdelovalcu avtomobilov Enzu Ferrariju, kjer bo prevzel naslovno vlogo. Film bo režiral Michael Mann (Collateral, The Heat) za katerega bo to že drugi biografski film v karieri po Aliju iz leta 2000 v katerem je slavnega boksarja upodobil Will Smith.

Sicer je 42-letni Valižan že kar nekajkrat upodobil resnično osebo, konec koncev je tudi za vlogo propadlega boksarja Dickyja Ecklunda v Borcu (The Fighter) prejel oskarja za stransko vlogo, toda še nikoli ni prevzel glavnega bremena v kakšni od biografij. Še najbližje temu je bil letos, ko je naknadno odstopil od projekta o Stevu Jobsu, ki ga bo tako zaigral Michael Fassbender. Zanimivo bo videti, kako se bodo ustvarjalci lotili Balea kot Ferrarija, saj si resnici na ljubo osebi nista prav dosti podobni v vizualnem smislu. Igralca bomo v prihodnjih letih videli še v dveh projektih Terrenca Malicka ter med drugim tudi v predelavi Knjige o džungli (Jungle Book: Origins) v režiji Andyja Serkisa.

Primerjava igralca ter njegovega bodočega lika

Primerjava igralca ter njegovega bodočega lika

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me