Ob vseh ponovnih zagonih franšiz se nam kot kaže obeta nova v vrsti. Govori se, da studio Disney, ki mimogrede trenutno razvija nadaljevanja Vojne zvezd, razmišlja o obuditvi legendarnega Indiane Jonesa. Vse skupaj morda niti ne bi bila slaba ideja, saj je glavni kandidat za naslovno vlogo namreč zvezdnik Varuhov galaksije Chris Pratt! Že v uvodnem prizoru omenjenega filma igralec prikaže ogromno potenciala za to vlogo, ki je marsikoga spomnil prav na Indiano Jonesa in prizor iz filma Lov na izgubljeni zaklad (Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark).

Drugi kandidat, ki je v mislih studija je pa trikratni nominiranec za oskarja Bradley Cooper. Sicer je bila ta opcija veliko bolj aktualna pred izidom že omenjenih Varuhov galaksije, toda predstava Pratta je producente menda tako navdušila, da je postal prvi favorit da stopi v čevlje legendarnega lika.

guardians-of-the-galaxy-chris-pratt-image
Sicer se pa nam bo 36-letnik, ki je prvič opozoril javnost v humoristični seriji Parks and Recreation, predstavil letos poleti v nadaljevanju Jurskega parka z naslovom Jurski svet. To pa ne bo edini njegov napovedan podvig, saj bo tudi odigral eno od osrednjih vlog v remaku klasike Veličastnih sedem (The Magnificent Seven) v katerem bo sodeloval z osrednjim dvojcem filmov Dan za trening (Training Day) ter Pravičnik (The Equalizer), režiserjem Antoinem Fuquo in igralcem Denzelom Washingtonom.

Naj dodamo še, da bo morebitni reboot Indiane Jonesa uresničen leta 2018 oz. 2019. Ob vseh teh novicah se vsi Indyjevi oboževalci lahko še bolj jezijo nad zadnjim izdelkom franšize Kraljestvom kristalne lobanje (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull), ki je poleg ne najbolj prepričljive zgodbe želel tudi utrditi Shio LaBeoufa kot naslednika Harrisona Forda…

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me