Zgodba je sicer osnovana na istoimenski knjižni predlogi in govori o nepojasnjenih umorih otrok v Sovjetski zvezi, kar je bilo v tistem času kontroverzna tema, saj v Stalinovem režimu kriminal sploh naj ne bi obstajal. Film bo režiral širšemu občinstvu manj poznani Daniel Espinosa in bo imel izvrstno igralsko zasedbo, saj bosta v glavnih vlogah nastopila izvrstna Britanca Tom Hardy ter Gary Oldman (to bo njun že četrti skupen film) poleg njiju pa bodo v filmu še Vincent Cassel (Trance, Black Swan), Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) ter švedska zvezdnica Noomi Rapace (Prometheus, The Girl with the Dragon Tattoo).

CHILD 44

Film se kot že rečeno dogaja v Rusiji, toda glavni junaki bodo po napovedniku sodeč govorili angleško (čeprav igrajo ruske like) s precej močnim ruskim naglasom. To je sicer sprožilo precej kritik med gledalci, toda zgodovina filma nas uči, da za dober film ni potrebna stoodstotna avtentičnost. Najboljši primer tega je Sean Connery v Lovu na Rdeči oktober (The Hunt for the Red October) ter tudi Hardyjeva zadnja dela kot so Locke in The Drop, kažejo da igralec poleg kvalitetnih predstav zna tudi zelo dobro izbirati vloge.

Film bo doživel premiero 17. aprila.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tom Hardy ima precej zaposleno leto kar se tiče filmov. Letos izzideta Child 44 ter Mad Max: Fury Road v katerih ima glavno vlogo prav 38-letni Britanec. Poleg omenjenih filmov […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x