Med tiskovno konferenco na Londonskem filmskem festivalu, kjer predstavlja svoj najnovejši film Trumbo, je zvezdnik že končane serije Kriva pota Bryan Cranston dobil zanimivo vprašanje. Nekdo ga je namreč pobaral, če se utegne Walter White, ki ga je dolga leta kot glavnega protagonista omenjene serije upodabljal prav Cranston, morda pojaviti v seriji Pokličite Saula. Slednja pripoveduje zgodbo o odvetniku Saulu Goodmanu v letih preden je spoznal Whitea aka Heisenberga. Cranston je odgovoril, da ne ve, če je njegov lik mišljen za t.i. “cameo appearance”, vendar da bi ponudbo ustvarjalca gotovo sprejel. S tem je podkrepil besede ustvarjalca Krivih poti Vincea Gilligana, ki je pred kratkim izjavil, da se White sčasoma utegne pojaviti v Pokličite Saula, katere soustvarjalec je.

Saul Goodman (Bob Odenkirk) and Walter White (Bryan Cranston) - Breaking Bad _ Season 5, Episode 13 - Photo credit: Ursula Coyote/AMC

Saul Goodman (levo) in Walter White (desno).

O avtorju

Copy Editor & Copy Writer

Obožujem dobre filme. O njih zelo rad debatiram, zato se me je v bolj "laičnih" krogih prijel sloves filmskega poznavalca in filmofila. Prijatelji me radi vprašajo, kateri film jim priporočam. Zaradi omenjenega in zaradi dejstva, da pisanje spodbuja razmišljanje, sem se pridružil ekipi Filmstart. Ko ne gledam filmov, sem sicer sveže pečeni zdravnik, ker pa ta poklic za razliko od filma domišljiji ne pušča ravno odprte poti, je projekt Filmstart zame toliko bolj dobrodošel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x