Kot kaže se ameriški zvezdnik Brad Pitt, kar noče ločiti od vlog vojakov, druge svetovne vojne, saj ga bomo že letos videli v drami Allied, režiserja Roberta Zemeckisa (trilogija Nazaj v prihodnost).

Pitt si je uniformo zavezniških vojakov nadel že pred dvema letoma v tankovsko usmerjenem Besu, seveda pa ne gre pozabiti tudi na Tarantinove Neslavne barabe, kjer je 52-letnik, kot poročnik Aldo Raine, skalpiral naciste. Tokrat naj bi stopil v čevlje obveščevalnega oficirja Maxa Vatana, ki med bojevanjem na fronti v severni Afriki spozna predstavnico odpora v podobi Francozinje Marion Cotillard (Izvor). Scenarij je spisal Steven Knight, ki se lahko pohvali z nekaj zelo dobro sprejetimi filmi, kot sta Locke in Smrtne obljube.  Poleg Pitta in Cotillardove so del igralske zasedbe še Jared Harris (Sherlock Holmes: Igra senc), Lizzy Caplan (Ubijalski intervju) in Matthew Goode (Varuhi).

Zvezdnik filmov Klub golih pesti in Troja ima letos v načrtu še en film, ki je prav tako povezan z vojno in sicer bo nastopil v satiri War Machine, ki bo predstavila svoj pogled na afganistansko vojno, ki so jo vodile ZDA in je producirana s strani televizijske hiše Netflix ter igralčevega podjetja Plan B, kar že nakazuje, kakšna bo Pittova vloga v njej. War Machine še nima točno določenega datuma premiere, medtem ko je Allied napovedan za november tega leta.

Pitt resda za Bes ni prejel oskarja, toda je pa vplival na frizerski posel po svetu.

Pitt za Bes resda ni prejel oskarja, je pa vplival na frizerski posel po svetu.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x