Kot smo že pred časom poročali se bo igralec Matt Damon vrnil k svoje morebiti najbolj znani vlogi, saj bo ponovno združil moči z režiserjem Paulom Greengrassom in posnel novega Bourna. Ta bo nadaljevanje že obstoječe trilogije in se ne bo povezoval s filmom Jeremyja Rennerja, ki je bil neuspešen poskus nadaljevanja franšize.

Igralec je nedavno povedal, da bo klima zgodbe zelo post-Snowdenovska, torej lahko pričakujemo morebitno javno razkrinkanje dejanj ameriške vlade. Je pa Bourne že dobil dežurnega negativca, saj se bo nasproti njega pojavil francoski igralec Vincent Cassel, ki smo ga nazadnje lahko videli v trilerju Otrok 44 (Child 44). Sicer se je dolgo časa v zvezi s filmom omenjalo Vigga Mortensena (Lord of the Rings), ki pa se resnici na ljubo zelo poredko odloča za komercialne projekte. Poleg Damona in Cassela bomo v filmu lahko videli tudi vrnitev Julie Stiles, ki se je pojavila že v prvi trilogiji, medtem ko sta nova člana ekipe Tommy Lee Jones (Men in Black, No Country for Old Men) in Alicia Vikander (Ex Machina).

Novi Bourne je napovedan za julij leta 2016.

Vincent Cassel bo grozil Jasonu Bournu v novem filmu

Vincent Cassel bo grozil Jasonu Bournu v novem filmu

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x