Dvakratni dobitnik oskarja, Avstrijec Christoph Waltz je prek kratkim v intervjuju zanikal, da bo v prihajajoči bondiadi Spectre igral Bondovega smrtnega sovražnika Ernsta Savra Blofelda. Igralec je zatrdil, da se njegov lik imenuje Franz Oberhauser in nima nobene povezave z zloglasnim Blofeldom.

Toda v preteklosti smo imeli že nič koliko primerov kjer so igralci zatrjevali marsikaj, zato da ne bi izdali preveč o sami zgodbi filma. Benedict Cumberbatch je tako vseskozi zatrjeval, da v Zvezdnih stezah (Star Trek: Into the Darkness) ne bo igral velikega sovražnika ladje Enterprise Khana, toda zgodilo se je ravno to. Tudi v svetu britanskega tajnega agenta se je zgodilo nekaj podobnega, ko je  igralka Naomie Harris zanika, da igra stalnico bondiad tajnico Moneypenny in glej ga zlomka kaj se je nato zgodilo…

Naj spomnimo, da je organizacija Spectre, po kateri se imenuje prihajajoči film, bila glavni antagonist v Bondih za časa Seana Conneryja. Tako smo lahko v vlogi njihovega vodje videli igralce kot so Donald Pleasence, Telly Savalas, Max Von Sydow  in Charles Gray. Žal omenjenega lika in organizacije že dolgo časa nismo videli v filmih o agentu 007 zaradi tožarjenja glede pravic. Sedaj so si te pravice končno izborili pri studiju Sony, tako da lahko pričakujemo, da se bo dogajanje vrtelo okoli skrivnostne organizacije. In ravno zaradi vseh teh dejavnikov je sklepanje glede Waltzovega lika toliko bolj logično.

Sicer smo pred nekaj tedni že dobili prvi napovednik za prihajajoči film in smo uvideli silhueto ter glas Waltza in kot kaže bo imel njegov lik v filmu skupno preteklost z glavnim junakom. Zanimivo bo videti kako so si scenaristi zamislili vse skupaj. Toda na to bomo morali čakati vse do 6. novembra.

2eKHrNb

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x