Po zaslugi nedavnega hekerskega vdora v filmski studio Sony je v javnost priculjala novica, da naj bi vodilni pri omenjenem filmskem studiu želeli kot naslednjega Bonda videti britanskega igralca Idrisa Elbo. To vse skupaj ne bi bilo nič nenavadnega, če Elba ne bi bil temnopolt. V primeru, da se jim ta želja uresniči bi bil 42-letnik, ki je znan predvsem po vlogah v televizijskih serijah Skrivna naveza in Luther, prvi temnopolti igralec, ki bi upodobil najslavnejšega tajnega agenta.

Sicer je sam igralec, ki se ga sicer z vlogo povezuje že dolgo, pred leti zavrnil namigovanja, da bi bil pripravljen postati novi agent v službi njenega veličanstva, saj noče biti označen za črnega Bonda, kar bi mu precej otežilo njegovo filmsko kariero. Spomnimo se lahko recimo Irca Pierca Brosnana, ki je še dandanes pri marsikomu zapisan kot Bond, čeprav je nazadnje nastopil v tej legendarni vlogi 11 let nazaj.

V filmskem svetu sicer tudi kroži informacija, da se kot potencialnega Bonda omenja tudi Hrvata Gorana Višnjića, ki je večini znan iz televizijske serije Urgenca. Višnjić je bil med kandidati že pred ponovnim zagonom franšize, filmom Casino Royale, a so potem odgovorni izbrali Daniela Craiga.

bleu-profond-2001-06-g

Vsa ta ugibanja nakazujejo novo smer v katero se nagiba franšiza agenta 007. Zagotovo bi izbira katerega od obeh igralcev sprožila ogromno delitev mnenj, toda tudi sedanji Bond ni sprožil prevelikega navdušenja. Ne pozabimo pa, da ima Craig pogodbo še za 2 filma in eden od njih je Spectre, ki so ga napovedali pred mesecem dni, tako da bo preteklo še kar nekaj časa do zamenjave igralca v tej kultni vlogi.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
2 komentarjev
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] čedalje bolj popularen, kar je velik razlog za njegovo potencialno vlogo agenta 007 o čemer smo pisali tudi na […]

trackback

[…] Craiga v eni najbolj slavnih filmskih vlog. Za novega agenta 007 se je ogromno omenjalo Britanca Idrisa Elbo, v zadnjem času pa naj bi bil glavni favorit Damian Lewis, ki ga poznamo iz serij Band of Brothers […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x