Kljub temu, da sedma epizoda sploh še ni doživela premiere so že tu novice v povezavi z nadaljevanji nove trilogije Vojne zvezd. Pred časom smo že poročali, da bo režijo prevzel Rian Johnson (Looper), toda danes je v javnost prispela govorica, da želijo ustvarjalci naslednjega filma kot antagonista oskarjevca Benicia del Tora.

Kot zanimivost lahko omenimo, da je bil del Toro, ki ga bomo letos lahko videli v kriminalki Sicario, prva izbira J.J. Abramsa za kultno vlogo Khana v zadnji izvedbi Zvezdnih stez, toda nato ga je avdicija Britanca Benedicta Cumberbatcha povsem osupla in ostalo je zgodovina. Zanimivo bo videti kako bi se lik del Tora vklopil z ostalimi antagonisti, ki jih bomo lahko že spoznali decembra. Naj spomnimo, da so zaenkrat znana že kar velika ekipa zlobnežev, ki jo bojo zastopali Adam Driver, Domnhall Gleeson, Gwendoline Christie in bojda tudi Andy Serkis.

Benicio Del Toro-17

Benicio del Toro

Poleg standardnih epizod Disney razvija tudi antalogijske filme, ki se bodo osredotočali na posamezne like iz galaksije Vojne zvezd. Tako je pred časom iz filma o mladem Hanu Solu izstopil režiser Josh Trank (Fantastic Four, Chronicle), tako da je moral studio poiskati zamenjavo, ki jo je našel v dvojici Phil Lord in Christopher Miller. Režiserja, ki nizata hit za hitom, saj stojita za uspešnicami kot so Lego film (The Lego Movie) in komediji Jump Street, sta po repertoarju sodeč precej različna od Tranka in prav zanimivo bo videti kako se bosta obnesla v galaskiji daleč stran. Prav nič pa ne bi bilo presenetljivo, da bi v film vključila tudi Chaninga Tatuma ter Jonaha Hilla s katerima sta sodelovala pri prej omenjenih filmih.

Phil Lord in Christopher Miller

Phil Lord in Christopher Miller

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] kjer je bil Golum, in kot Caesarja v novodobnem Planetu opic. Za epizodo osem pa je tudi že napovedan Benicio del Toro v obliki še neznanega […]

1
0
()
x