Prišel je prvi napovednik za film Black Mass v katerem ima glavno vlogo Johnny Depp. Zgodba je ustvarjena po resničnih dogodkih in govori o največjem bostonskem mafijcu vseh časov Whiteyu Bulgerju. Bulger je v sedemdestih in osemdesetih obvladoval bostonsko kriminalno podzemlje in bil vse do svojega izginotja leta 1994 na plačilnem seznamu FBI-ja kot njihov informant. Po 16ih letih bega so ga nato le prijeli mu tudi sodili za vse njegove zločine. Bulger je zagotovo eden najbolj okrutnih kriminalcev, ki so hodili po ulicah Bostona.

Polega Deppa bomo v filmu lahko videli tudi izjemno dobro stransko zasedbo kot so Joel Edgerton (Warrior, Exodus: Gods and Kings), Kevin Bacon (Sleepers, Footloose, X-Men: First Class), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Jesse Plemons (Breaking Bad) ter izjemno popularni Benedict Cumberbatch (Sherlock, The Imitation Game). Cumberbatch bo zaigral v vlogi Bulgerjevega brata, medtem ko bomo Plemonsa lahko videli v precej pomembni vlogi telesnega stražarja, ki je na sodišču nato tudi pričal proti Bulgerju.

Kot zanimivost lahko navedemo, da je bil lik Whiteya Bulgerja navdih za film Dvojna igra (The Departed) saj naj bi lik Franka Costella (Jack Nicholson) temeljil na Bulgerju. Film bo režiral Scott Cooper (Crazy Heart, Out of Furnace) in ga bomo lahko videli septembra letos.

blackmass-1024

 

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dobili smo novi napovednik za kriminalni triler z Johnnyjem Deppom v glavni vlogi. To utegne biti povratek Deppa med bolj kredibilne igralce saj resnici na ljubo v zadnjih letih ne blesti ravno. Smo pa o filmu tudi poročali že ob prejšnjem napovedniku. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x