Južnoafriški režiser Neil Blomkamp je na svojem Instagram profilu delil z nami svoj skriven projekt na katerem je delal pred časom. Poigraval se je z idejo o svojem Alien filmu. Po skicah sodeč bi bilo nadaljevanje drugega dela iz franšize, Cameronovega Aliens, saj sta v skicah vidna glavna protagonista filma Ellen Ripley (Sigourney Weaver) ter marinec Dwayne Hicks (Michael Biehn), koncept stavbe Weyland-Yutani ter še nekaj modelov legendarnega ksenomorfa.

Ta projekt sicer ni v povezavi z nobenim od studijev, tako da so le neuresničene sanje enega najbolj perspektivnih režiserjev znanstveno-fantastičnega filma. Tako lahko le upamo, da ustarjalec filmov Okrožje 9 in Elizij dobi svojo priložnost in nam postreže z dobrim filmom o Osmem potniku na katerega čakamo že predolgo.

Za pokušino sta tukaj 2 sliki, ki predstavljata ta skrivnostni projekt, za kaj več je pa tu povezava do omenjenega Instagram profila:
nb-alien-3-550x629

nb-alien-8-550x622

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me