Studio WB je izgleda zelo optimističen glede prihajajočega filma Batman proti Supermanu: Zora pravice, saj bodo poleg že oznanjenih DC filmov nekje umestili tudi Batman solo film. Novi film o “vitezu teme” bo režiral Ben Affleck, ki bo tudi upodobil ikoničnega junaka tako v Batmanu proti Supermanu, kot tudi v še neimenovanem Batman filmu. Ben Affleck bo tudi spisal scenarij za film skupaj z Geoffom Johnsom, ki je kreativni vodja za stripe DC ter bil odgovoren za nastanek DC serij Smallville, Arrow ter The Flash. Bena Afflecka smo včasih primarno poznali, kot obetavnega igralca, vendar dandanes slovi tudi kot uspešen režiser, ki ima za sabo več kritično uspešnih filmov, kot so Mesto, Zbogom punčka ter Misija Argo.

1429312690435.cached

Ben Affleck kot Bruce Wayne/Batman v prihajajočem filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice

Do 42-letnega igralca/režiserja smo bili oboževalci Nolanove trilogije filmov o Batmanu skeptični, saj ima pred seboj veliko nalogo da si nadene kostum ikoničnega junaka, ki ga je odlično upodobil še pred kratkim Christian Bale. Vendar po prvem napovedniku za Batman proti Supermanu je skepticizem poniknil in počasi smo lahko verjeli, da bo Affleck opravil dostojno delo kot Batman. Kolaboracija med Johnsom in Affleckom deluje kot recept za odličen in temačen superherojski film. Trenutno še ni nobenih konkretnih informacij o filmu, saj bo scenarij komaj kmalu v fazi nastajanja.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] razširiti, tudi s samostojnimi filmi kot so že napovedani Aquaman, Wonder Woman ter tudi film o Batmanu. Je pa med možnostmi studia, bojda tudi samostojno nadaljevanje omenjenega Jeklenega moža, ki […]

1
0
()
x