Televizijska hiša Netflix je v zadnjih letih postala izjemno pomemben akter v telivizijski produkciji. S serijami kot so Orange is the New Black, House of Cards in Daredevil imajo adute, ki so priljubljeni tako pri gledalcih kot pri kritikih. V letošnjem načrtu imajo poleg nekaj novih serij, tudi svoj prvi večji film z naslovom Beasts of No Nation. Tako bo film sočasno poslan v kinematografe kot bo navoljo na Netflixovi plačljivih straneh.

Film bo se bo soočal z zelo kontroverzno temo in sicer z otroškimi vojaki v Afriki. Glavno vlogo bo imel odični Britanec Idris Elba (The Wire, Pacific Rim), ki se bo preizkusil v vlogi krutega poveljnika, ki izkorišča otroke v svoje namene. Tudi kar se tiče režije in scenarija ima film vrhunskega aduta v Caryju Fukunagi, režiserju prve sezone serije Pravi detektiv (True Detective), za katero je bil tudi množično nagrajen in hvaljen.

Beasts of No Nation bo dostopen 16. oktobra letos in prav zanimivo bo videti, če bi se lahko npr. Idris Elba s to vlogo vmešal v boj za prestižne oskarje.

Igralec Idris Elba in režiser Cary Fukunaga

Igralec Idris Elba in režiser Cary Fukunaga

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x