Warner Bros. je predvajal kratki odlomek iz filma Batman v Superman že lani na Comic Conu. To je seveda gledalec posnel s telefonom in video je v kratkem pristal na internetu. Sedaj pa so začeli predvajati še prvi napovednik v kinematografih, vendar samo za izbrano publiko. Kaj takšnega seveda tudi ne ostane dolgo skrito pred širšo javnostjo in se je tudi kmalu pojavilo na internetu, čeprav v zelo slabi kvaliteti. Na srečo, so sedaj bili prisiljeni uradno objaviti napovednik. To je naredil kar režiser Zack Snyder preko svojega twitter računa.

batman-v-superman

Film se bo nadaljeval po dogodkih iz filma Man of steel. Superman je postal heroj na zemlji in ljudje gledajo nanj kot Boga. Kar je še razvidno iz tega temačnega kratkega napovednika je, da bo imel Superman veliko oblast, kar Batmanu ni všeč. Ne smemo pozabiti, da bo kot antagonist prisoten še Lex Luthor, ki ga bo igral Jesse Eisenberg. To zna narediti zgodbo zanimivo, saj je Lex Luthor v nekaterih adaptacijah stripov že uspel kontrolirati oz. preobrniti Supermana v antiheroja.

Warner Bros. ima kar nekaj projektov pred seboj. Wonderwoman, Aquaman in Flash bodo dobili vsak svoj film, še prej pa bodo združeni v Justice League, ki je napovedan za leto 2017. Iz tega lahko varno sklepamo, da se bo sovraštvo med Batmanom in Supermanom na koncu filma polegel in bosta odšla kot partnerja. Vsekakor pa imamo velika pričakovanja za ta projekt, saj ima DC v lasti kar nekaj naših najljubših superherojev in hudobnežev.

batman-v-superman-scene2

O avtorju

Founder & Admin

Portal Filmstart sem ustvaril zaradi ljubezni do filma in dolgočasja. Trenutno se nahajam v Seulu, kjer študiram korejščino, vendar v prostem času se vedno najbolj posvetim filmom. Zakaj filmom? Mislim, da tega ne znam razložiti. Enako bi me lahko vprašali, zakaj jem hrano.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x