Pred nekaj meseci nas je pričakal prvi napovednik težko pričakovanega drugega dela Marvelevih Avengerjev, toda sedaj je pred nami že drugi. Ta je sicer krajši od predhodnika, toda nam ponudi kar nekaj novih stvari. Ena izmed njih je zagotovo pojava Andyja Serkisa, ki je širšemu občinstvu poznan kot Golum iz trilogij Hobit ter Gospodar prstanov. Če smo se pri prvem napovedniku še morda spraševali kdo je v ogromnem oklepu, ki se bojuje s Hulkom je sedaj nazorno prikazano, da je to nihče drug kot Iron Man.

avengers-age-ultron

Vse skupaj nakazuje, da je pred nami precej bolj temačen film in da se bodo dogodki močno vplivali na prihodnost Marvelovega sveta. Ne pozabimo, da je za leto 2016 že napovedan Captain America: Civil War ki bo prikazal spor med glavnima Avengerjema Iron Manom ter Captainom Americo. Ni kaj zagotovo nas čaka 1. maja, čaka napeto nadaljevanje pustolovščin Tonyja Starka in drugih!

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x