Danes nam je Marvel postregel s tretjim napovednikom težko pričakovanega nadaljevanja Marvelovih Maščevalcev. Napovednik je daljši od predhodnika in je veliko stvari, ki jih do zdaj še nismo videli. Tukaj zvemo dosti več o sami zgodbi, hkrati pa dobimo boljši vpogled v moči Quicksilverja ter Scarlett Witch, ki bosta nova člana superherojske ekipe. Končno smo pa lahko tudi videli kako bo izgledal Vision, ki je novi robotski član Maščevalcev. Visiona bo upodobil igralec Paul Bettany, ki je do zdaj imel samo glasovno vlogo v Marvel filmih kot Jarvis, robotski pomočnik Tony Starka. Dobili smo tudi prvi pravi t.i. “money shot” za film, kjer lahko vidimo vse člane Maščevalcev v enem kadru kako se branijo pred roboti zločinskega Ultrona.

age-of-ultron-vision-hd

Napovednik tudi prikaže začetke spora med Iron Manom ter Stotnikom Ameriko, kar bo zagotovo močno vplivalo na tretji film Stotnika imenovan Državljanska vojna. Joss Whedon je s prvim delom ustvaril odličen in zelo priljubljen superherojski film in 1. maja bomo videli če mu lahko to znova uspe.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x