Dobili smo prvi napovednik za Marvel Studios film Ant-Man. To bo drugi Marvel film, ki ima poleg Avengers: Age of Ultron letos načrtovan izid v kinodvorane. Zgodba bo spremljala lopova Scotta Langa, ki mora s pomočjo visokotehnološke obleke, katera mu omogoča da zmanjša svojo velikost do velikosti mravlje, opraviti drzen roparski podvig s katerim bo rešil svet. Titularnega Marvelovega junaka bo upodobil komedijant Paul Rudd, pridružila se mu pa bosta še igralca Michael Douglas in Evangeline Lilly. Film ima načrtovano svetovno premiero za 17. julij 2015.

PaulRuddAnt-Man

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] pozabili na svoj drugi letošnji projekt. Ant-Man je danes dobil svoj prvi pravi napovednik, saj prejšnji je bil le krajši “teaser”. Prejšnji napovednik je dal filmu bolj temačen ton, vendar […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x