Marvel z vsemi pogoni promovira prihajajoče nadaljevanje Maščevalcev, vendar nikakor niso pozabili na svoj drugi letošnji projekt. Ant-Man je danes dobil svoj prvi pravi napovednik, saj prejšnji je bil le krajši “teaser”. Prejšnji napovednik je dal filmu bolj temačen ton, vendar kot kaže bomo le dobili klasično zabaven Marvelov film.

ant-manjpg-c99636_1280w

Dve minuti in pol dolg napovednik vsebuje veliko humornih prizorov in končno dobimo prvi pogled na kostum zlikovca Yellowjacketa, ki ga bo upodobil Corey Stoll (Hiša iz kart). Titularnega superjunaka bo pa upodobil komedijant Paul Rudd. Novi napovednik tudi prikaže moč Ant-Manovega kostuma s katerim Scott Lang lahko ukazuje mravljam, da mu pomagajo v bitkah. Izmed vseh Marvelovih superjunakov, lahko Ant-Mana uvrščamo med najbolj nenavadne, vendar prav to lahko film naredi odličnega in zabavnega. Film ima načrtovano svetovno premiero za 17. julij 2015.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x