Ne, na žalost ne bodo snemali novega dela Harrya Potterja. Zgodba se sicer dogaja v istem univerzumu in Dumbledore se bo tako pojavil v drugem delu Magičnih živali. Studio ima očitno tako veliko zaupanje v oboževalce stare franšize, da so se odločili za stvaritev nadaljevanja kar petih delov predzgodbe, od katerih prvi v slovenske kinematografe prihaja čez dober teden, natančneje 17. 11., kam drugod po svetu pa še kakšen dan ali dva pozneje.

Režiser David Yates je naznanil, da bo lik Dumbledorja v drugem delu zagotovo nastopal in imel nekaj odličnih scen z glavnim protagonistom Newtom, ki ga igra neumorni Eddie Redmayne. Bojda pa zaenkrat še nimajo čisto jasne ideje, kdo bi lahko bil srečni izbranec, ki bo zmogel stopiti za obilno brado, ki sta jo v originalni oktalogiji nosila Michael Gambon in zdaj že pokojni Richard Harris.

Magične živali Fantastical beasts and where to find them albus dumbledore johnny Depp Eddie redwayne

Le kdo vse od likov iz originalne oktalogije bo doživel pojavitev tudi v novi predzgodbi?

Poleg vrnitve lika Dumbledora, pa so malce pred tem naznanili, da se bo ekipi za snemanje drugega dela Magičnih zveri priključil tudi zvezdnik filma Črna maša Johnny Depp. Vsaj na kratko naj bi se pojavil tudi v prvem, vendar je njegova vloga zaenkrat še zavita v tančico skrivnosti.

Nič. Počakati bo treba slab teden in takrat nam bo vse vsaj malce bolj znano.

Save

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x