Do današnjega jutra nismo vedeli veliko o prihajajočem Bond filmu, ki so ga označili z imenom Bond 24. Danes smo pa vendarle izvedeli naslov in tudi potrjeno igralsko zasedbo. Novi film o britanskem MI6 agentu se bo imenoval Spectre. Bondovi navdušenci bodo prepoznali to ime iz starejših filmov, kjer je bila teroristična organizacija Spectre nasprotnik številka 1 za našega najljubšega britanskega tajnega agenta. Lastniki studia Columbia Pictures, ki je v lasti Sonya, so se zaradi uspeha prejšnje bondiade Skyfall, ponovno odločili za Sama Mendesa, da prevzame krmilo režiserja. Studio se je odločil tudi za iste pisce iz Skyfalla, da napišejo scenarij za novi film. Daniel Craig se vrača že četrtič kot James Bond, ponovno se mu pa bodo pridružili Ralph Fiennes kot M, Ben Winshaw kot Q in Naomie Harris kot Moneypenny. Novi igralci, ki se bodo pridružili zasedbi so italijanska zvezdnica Monica Bellucci kot Lacia Sciarra, zvezdnica filma Adelino življenje Lea Seydoux v vlogi Madeleine Swann, rokoborec in igralec v mega uspešnem Varuhi galaksije Dave Bautista kot Mr. Hinx in z dvema  oskarjema nagrajeni igralec Christoph Waltz bo igral v vlogi negativca Oberhauserja (govori se, da je to v resnici najslavnejši Bondov nasprotnik Blofeld). Novi Bond film pride v kinematografe 6. novembra 2015.

Bond 24 Titled 'Spectre,' New Cast

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] prevelikega navdušenja. Ne pozabimo pa, da ima Craig pogodbo še za 2 filma in eden od njih je Spectre, ki so ga napovedali pred mesecem dni, tako da bo preteklo še kar nekaj časa do zamenjave igralca […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x