Leta 2014 nas je pozitivno presenetil film Kingsman: Tajna služba, ob ogledu katerega smo uživali v akcijskih scenah in zapomnljivih dialogih, letos pa prihaja težko pričakovano nadaljevanje z naslovom Kingsman: Zlati krog (Kingsman: The Golden Circle). Tu je že novi napovednik.

V njem bomo lahko ponovno videli protagonista iz originala, mladega Tarona Egertona in Colina Firtha, čigar lik je izgleda še kako živ. Od “stare garde” se vrača tudi Mark Strong in domnevno celo sir Michael Caine, ustvarjalci pa so igralsko zasedbo zvezdniško prikrojili z novimi pridobitvami v obliki Julianne Moore, Halle Berry, Channinga Tatuma, Jeffa Bridgesa in legendarnega glasbenika sira Eltona Johna. V nadaljevanju, ki ima svetovno premiero dočakati preko luže, in sicer 22. septembra, se bodo pojavili še Pedro Pascal, katerega smo pred kratkim ujeli v Kitajskem zidu (The Great Wall), Vinnie Jones, nekdanji nogometaš in uporaben karakterni igralec, ter sir Michael Gambon, širši javnosti najbolj znan po upodobitvi Albusa Dumbledorja v šestih od osmih filmov o Harryju Potterju. Plemiških nazivov torej ne manjka, za režiserski stolček pa bo ponovno sedel Matthew Vaughn, ki je spet pomagal spisati tudi scenarij, kateri tokrat razen uporabe likov ne temelji na stripovski seriji “Tajna služba”.

Kar se tiče zgodbe, bodo britanski tajni agentje moči združili s svojimi ameriškimi kolegi (Bridges, Tatum, Berry, Pascal) in napore usmerili proti organizaciji “Zlati krog” (Moore, Jones).

Kako se bo (razširjena) ekipa odrezala tokrat, bo jasno v začetku jeseni!

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
  Subscribe  
Obvesti me