Pretekli konec tedna so se oboževalci glasbeno-plesnega spektakla Mamma Mia, ki je bil posnet po priljubljenem gledališkem muzikalu in taktih večnih klasik legendarne skupine ABBA, razveselili novice, da na filmska platna prihaja njegovo nadaljevanje. Znan je tudi že naslov filma, ki se glasi: Mama Mia: Here We Go Again.

Na filmskih platnih po vsem svetu si ga bo mogoče ogledati julija 2018, kar je točno deset let po tem, ko je bil na sporedu prvi del. Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Tudi Mamma Mia: Here We Go Again se bo odvijal na grškem otoku Kalokairi, v eni od glavnih vlog pa bomo spet gledali Meryl Streep. Slišali bomo lahko Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela. Težko pričakovano nadaljevanje, o katerem se je šušljalo že vse od leta 2008, bo režiral in zanj napisal scenarij Ol Parker, ki ga poznamo tudi kot režiserja in scenarista uspešnice Eksotični hotel Marigold.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me